Vi kender kommunerne!

ByskiltIA-Konsulenterne er et dansk konsulent– og softwarehus med base i Humlebæk. Vi har mange års erfaring med udvikling af borgerrettede løsninger, senest "KommuneGuiden".

Vores løsninger baseres på de mange kommunerelaterede informationer, som vi løbende indsamler og kategoriserer, hvorefter de præsenteres i et flot og brugervenligt design.

Vi tilbyder desuden visualisering af data på kort, individuelle udviklingsopgaver samt levering af kommunespecifikke informationer, fx via en webservice.

Samsø Kommune og KommuneGuiden

Fra 15. januar 2015 fik borgere, politikere og kommunens administration adgang til version 4.0 af KommuneGuiden.

Samsø Kommune har valgt at sammensætte KommuneGuiden med følgende moduler: "Fakta", "Vejviser", "Flyt til kommunen" og "Erhverv".

Kommunen skriver på hjemmesiden:

Det store overblik
På KommuneGuiden kan du få tjek på alle tallene omkring Samsø. Du kan for eksempel få et overblik over huspriser, børnepasning, virksomheder og meget mere.

Samsøe Kommunes KommuneGuide

Pil - gå til KommuneGuiden Læs mere om KommuneGuiden

KommuneGuiden til Glostrup Kommune

Med "Glostrup i tal" får borgere, politikere og medarbejdere i Glostrup Kommune nu adgang til brugbar information om kommunen.

"Glostrup i tal" (KommuneGuiden) leveres i to versioner. En til borgerne i kommunen og en til internt brug i administrationen.

Den 2. januar 2017 kunne man læse nedenståede opslag på kommunens Facebook-side.

Glostrups udmelding på Facebook

Pil - gå til KommuneGuiden Læs mere om KommuneGuiden

Ny version af KommuneGuiden

Den 1. november 2016 introduceres version 4.0 af KommuneGuiden. Den nye version indeholder en række nyheder, både designmæssigt og indholdsmæssigt.

Designet er nu responsivt, hvilket betyder at det automatisk tilpasses den enhed som brugeren anvender. Det kan være en mobiltelefon, tablet eller pc. Desuden er KommuneGuiden blevet handicaptilgængelig (W3C), så blinde og svagtseende kan få læst teksten op af en talesyntese. Eksempen på responsivt design - mobil, tablet og pc
Indholdsmæssigt er specielt Erhvervsmodulet udbygget med flere informationer, forbedret struktur og mere hjælp til nystartede virksomheder. Faktamodulet er udbygget med flere informationer og underkategorier.

Sidst men ikke mindst, så er muligheden for at tilpasse løsningen så den matcher kundens krav til indhold, funktionalitet og struktur, blevet endnu bedre! For de øvrige modulers vedkommende er der sket mindre justeringer.

Vil du vide mere, så kontakt en af vores sælgere.

Tønder Kommune vælger KommuneGuiden

Tønder KommuneFra den 1. oktober 2016 fik borgere, erhvervslivet og politikere i Tønder Kommune adgang til deres helt egen KommuneGuide.

I Tønder Kommune har man valgt at sammensætte KommuneGuiden af følgende moduler:

- Fakta
- Erhverv
- Vejviser
- Flyt til kommunen
- Redaktionelt

KommuneGuiden vil i den kommende tid blive integreret med kommunens hjemmeside.

Pil - gå til KommuneGuiden Læs mere om KommuneGuiden


KommuneGuiden i Lyngby-Taarbæk Kommune

Holbæk Kommunes hjemmesideNu har borgere, erhvervslivet og politikere i Lyngby-Taarbæk Kommune adgang til deres egen KommuneGuide.

KommuneGuiden er modulopbygget og i Lyngby_taarbæk er løsningen sammensat af følgende moduler:

- Fakta
- Erhverv
- Flyt til kommunen
- Skattesatser

KommuneGuiden vil i løbet af de kommende måneder blive tæt integreret med de forskellige fagområder på kommunens hjemmeside.

Pil - gå til KommuneGuiden Læs mere om KommuneGuiden